noticias01
noticias01
noticias02
noticias02
noticias03
noticias03
noticias04
noticias04

Si eres de la Asociación de Amigos del Ferrocarril de Balears y quieres colaborar con la fundació Ferrocaib

Si eres de la Asociación de Amigos del Ferrocarril de Balears y quieres colaborar con la fundació Ferrocaib

Necessitem col·laboradors per estar a la jornada de portes obertes el proper dia 8 de maig a la fira de Son Carrió. Si ets soci de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Balears. Posa’t en contacte amb nosaltres indicant-ho a prensaferrocaib@gmail.com.
Necesitamos colaboradores para estar en la jornada de puertas abiertas el próximo dia 8 de mayo en la feria de Son Carrió. Si eres socio de la Asociación de Amigos del Ferrocarril de Balears. Ponte en contacto con nosotros indicandolo en prensaferrocaib@gmail.com.